هشتمین نمایشگاه علوم قرآنی پس از دو سال در یزد آغاز بکار کرد.

به گزارش یزدفردااستاندار یزد در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه با اشاره به برکت‌های قرآن کریم گفت: خوشبختانه این نمایشگاه پس از دو سال تعطیلی به دلیل شیوع ویروس کرونا بار دیگر آغاز بکار کرد تا فرصتی برای ترویج فرهنگ قرآنی باشد.

مهران فاطمی نمایشگاه را ویترین دستاورد‌ها و محصولات موسسه‌های قرآنی عنوان کرد و افزود: ما حمایت از موسسه‌های قرآنی را با قدرت ادامه داده و در این راستا و در چارچوب تحقق دغدغه رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت حافظ قرآن کریم، برنامه ریزی برای تربیت چهار هزار حافظ قرآن صورت می‌گیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هم تأکید کرد که با همه توان برای ترویج فعالیت‌های قرآنی فعالیت کرده و به تقویت مجموعه‌های مردمی در عرصه قرآن و عترت می‌پردازیم.

احسان عابدی با اشاره به پیگیری افزایش موسسه‌های قرآنی در شهرستان‌ها تصریح کرد: ۶۸ مؤسسه قرآنی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ۶۴ مؤسسه از سازمان تبلیغات اسلامی مجوز دارند و در حال فعالیت هستند.

وی از غرفه داری ۱۲ موسسه و به نمایش گذاشتن ۲ هزار عنوان قرآنی با تخفیف ۱۰ تا ۴۰ درصد در این نمایشگاه خبر داد و اظهار داشت: عرضه محصولات عفاف و حجاب، هنری، فرهنگی، معرفی توانمندی موسسات قرآنی، غرفه خوشنویسی از دیگر غرفه‌های این نمایشگاه است.

گفتنی است هشتمین نمایشگاه علوم قرآنی یزد تا ۲۶ فروردین ماه از ساعت ۱۸ الی ۲۳ در محل حسینیه سید محمدآقا میزبان علاقه‌مندان است.


 

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا